Actueel

nieuws...

Go! Graphics

calling !

Go! Graphics ontwerpt cover en dvd

voor nieuwste zaalshow "2 voor 12"

van Jacques Vermeire

 

Voor het realiseren van de lay-out en grafische vormgeving van de dvd en cover voor de nieuwe zaalshow "2 voor 12" van Jacques Vermeire, viel de keuze op Go! Graphics Oudenaarde.

 

U kunt deze dvd nog steeds bestellen via :

 

www.jacquesvermeire.be

Go! Graphics ontwerpt de

"Leukste Affiche van Vlaanderen"

 

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 ging VTM met het programma "Voor de Show" op zoek naar de "Leukste Affiche van Vlaanderen".

 

Een zoektocht die zich uitstrekte over het ganse Vlaamse landsgedeelte, waarbij werd gezocht naar de meest originele verkiezingsaffiche van het moment.

 

Peter Dossche uit Oudenaarde werd als winnaar uitgeroepen met zijn verkiezingsaffiche !

 

De grafische vormgeving en het drukken van deze affiche werd verzorgd door Go! Graphics.

Verkiezings-stripverhaal door Go! Graphics scoort bij deredactie.be

 

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 vroeg Hilde De Maeseneire uit Maarkedal om een stripverhaal uit te werken in verband met de toenmalige gemeenteraadsverkiezingen.

 

Enkele brainstorms later werd een eerste scenario en storyboard uitgewerkt, tot onze klant tevreden was over het resultaat.

 

Daarna werd het stripverhaal definitief uitgetekend, ingekleurd en beletterd, met het resultaat dat je hieronder kan lezen.

 

De nieuwssite van de VRT, deredactie.be riep ons stripverhaal uit tot één der 12 beste verkiezingscampagnes van de voorbije gemeenteraadsverkiezingen en was dan ook wekenlang te zien op de voornoemde website.

Storyboard en schetsen. Bemerk de wijzigingen achteraf in het definitieve stripverhaal.

Go! Graphics werkt met de nieuwste

grafische software :

Adobe Creative Cloud

 

Voorsprong door innovatie : Go! Graphics werkt steeds met de nieuwste grafische software.

 

Wij schakelden daarom over naar Adobe Creative Cloud, een grafisch totaalpakket wat ons toelaat steeds up-to-date te zijn met de nieuwste trends op grafisch gebied.

 

Adobe Creative Cloud omvat werkelijk alle eigentijdse grafische software, waarvan we steeds de nieuwste versies ter beschikking hebben.

 

De bekendste software zijn o.a. Photoshop, Illustrator en Indesign. In totaal beschikken wij over 27 pakketten die onze gedrukte en digitale media een eigentijds karakter geven.

Go! Graphics     |      Peter Van Herzele      |      Lucien Vandefonteynelaan 15      |      9700 Oudenaarde (Edelare)      |      T 0485 650 670

© 2020 - Go! Graphics Oudenaarde

Vermelde prijzen zijn exclusief lay-out en BTW, behalve anders aangeduid

Verkoopsvoorwaarden

Deel

Disclaimer / Privacy policy